Oplev havets giganter på hvalsafari på Island

28. juli 2023 | Uncategorized

Tag med Islandsrejser.dk på en spændende hvalsafari på Snæfellsnes-halvøen og oplev det unikke, magiske møde med havets giganter, herunder imponerende spækhuggere og pukkelhvaler. Snæfellsnes-halvøen er især kendt for at byde fantastiske syn af spækhuggere, hvilket er en unik oplevelse, du ikke har lyst til at misse.

Et væld af hvaler på hvalsafari

På hvalsafari på Snæfellsnes-halvøen kan du opleve et væld af forskellige hvaler foruden den populære spækhugger. Du vil blandt andet opleve pukkelhvaler, vågehvaler og delfiner. Disse er alle almindelige besøgende omkring Snæfellsnes-halvøen, hvilket gør halvøen til et paradis for dig, der elsker hvaler.

Få øje på en søpapegøje

Fra bådene vil du også ofte kunne opleve de søde små søpapegøjer, som bor på klipperne på Island. Du kan spotte dem på deres små, runde sorte kroppe og farverige næb. Husk kikkerten, så du kan få ordentligt syn for sagen med de fine små fugle.

Mange afgange fra Reykjavik

Hvis du vælger hvalsafari med afgang fra Reykjavik, får du en masse forskellige afgange at vælge imellem. Islandsrejser.dk arrangerer også hvalsafari i Nordisland, samt kombinerede pakker med en ridetur plus hvalsafari. Uanset hvad, er du sikret høj kvalitet og sikkerhed på din tur, så du bare kan læne dig tilbage og nyde turen. Tjek Islandsrejser.dk ud og find lige præcis den hvalsafari, som opfylder alle dine ønsker.